Videos - Εφαρμογές

Αυτόματη Γραμμή Τυποποίησης ελιάς σε βάζα

Αυτόματη γραμμή τυποποιήσης βρόσιμων ελιών σε γυάλινα βάζα που αποτελείται από αναβατόριο ελιών, ζυγιστικό γεμιστικό μηχάνημα, δύο σταθμούς άλμης και σταθμό πλήρωσης ελαιολάδου. 

Αυτόματο Γεμιστικό & Περιστροφικό Πωματιστικό

Αυτόματη Γραμμή Εμφιάλωσης Λιπαντικών και συνθετικών που αποτελείται από αυτόματο γεμιστικό 4 κεφαλών, αυτόματο περιστροφικό πωματιστικό με αυτόματο τροφοδότη πωμάτων και πλήρες σύστημα ετικετέζας.

Ημιαυτόματη Γραμμή Τυποποίησης Ελιάς σε Βάζα

Ημιαυτόματη γραμμή τυποποίησης ελιάς σε γύαλινα βάζα twist-off.

Αυτόματη Γραμμή Εμφιάλωσης & Τυποποίησης Ελαιολάδου

Αυτόματη Γραμμή εμφιάλωσης και τυποποιήσης ελαιολάδου σε γυάλινα μπουκάλια.

Μηχανή Συσκευασίας Λευκού τυριού σε σκαφίδια

Αυτόματη γραμμή νέου τύπου συσκευασίας λευκού τυριού σε πλαστικά σκαφίδια. Αποτελείται από κοπτικό μηχάνημα τυριού, τροφοδοσία σκαφιδίου, σταθμούς άλμης, σφράγισμα σκαφιδίου, και μεταφορική ταινία εκτροπής προϊόντος για εκτύπωση μικρών χαρακτήρων. 

Γραμμή Εμφιαλώσης Συμπυκνωμένων Χυμών

Γραμμή εμφιάλωσης συμπυκνωμένων χυμών σε γυάλινες φιάλες 500ml & 1000ml. 

Αυτόμματη Γραμμή Εμφιάλωσης Υγρών Ηλεκ/κού Τσιγάρου

Αυτόματη γραμμή εμφιάλωσης υγρών ηλεκτρονικού τσιγάρου αποτελούμενη από ανορθωτή-τροφοδότη φιαλών, τροφοδότη πωμάτων, γεμιστικό μηχάνημα 4 κεφαλών, πωματιστικό μηχάνημα 2 κεφαλών και σύστημα επικόλλησης ετικέτας. 

Αυτόματο Γεμιστικό 4 Κεφαλών με σύστημα Αναρρόφησης

Αυτόματη Γεμιστική μηχανή τεσσάρων (4) κεφαλών για σιρόπι γλυκών σε γυάλινα βάζα με σύστημα αναρρόφησης. Πωματιστικό για καπάκια twist-off και σύστημα επικόλλησης ετικέτας ασφαλείας στο άνω μέρος του βάζου.

Αυτόματη Γραμμή Εμφιάλωσης Απορρυπαντικών

Αυτόματη Γραμμή εμφιάλωσης Απορρυπαντικών και ελαφρών χημικών που αποτελείται από γεμιστικό μηχάνημα, πωματιστικό, ετικετέζα, περιστροφικό τραπέζι, και κλειστικό χαρτοκιβωτίων.

Αυτόματη Γραμμή τυποποίησης Ελιάς και Κάπαρης σε βάζα

Αυτόματη γραμμή τυποποιήσης βρόσιμων ελιών και κάπαρης σε γυάλινα βάζα που αποτελείται από αναβατόριο ελιών/κάπαρης, ζυγιστικό γεμιστικό μηχάνημα, δύο σταθμούς άλμης και σταθμό πλήρωσης ελαιολάδου.

Αυτόματη Γραμμή Τυποποιήσης Ελαιολάδου

Αυτόματη Γραμμή εμφιάλωσης και τυποποιήσης ελαιολάδου σε γυάλινα μπουκάλια.

Φουρνάκι Θερμοσυρρίκνωσης καψυλίων PVC

Ημιαυτόματο/αυτόματο φουρνάκι θερμοσυρρίκνωσης καψυλίων PVC για γυάλινα μπουκάλια. Μπορεί να είναι επιτραπέζιο ημιαυτόματο ή να προσαρμοστεί σε αυτόματη λειτουργία σε μεταφορική ταινία. 

Πολτοποιητής ελιάς - Μηχάνημα πάστας-πατέ ελιάς

Ο πολτοποιητής ελιάς, διαχωρίζει τον πυρήνα και τη φλούδα από τον καρπό και πολτοποιεί το υπόλοιπο μέρος του, εξάγωντας το στη μορφή πάστας-πουρέ. Είναι ιδανικό για ελιές καλαμών, πράσινες και οποιοδήποτε άλλο είδος αρκεί να μην είναι πολύ σκληρές. Είναι πλήρως κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

favicon-white
ΓΕΩΠΑΚ ΑΤΕΒΕ

Λεωφόρος Ειρήνης 5 & Ψαρρών,
182 33 Αγ. Ιωάννης Ρέντης


ΓΕΩΠΑΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕ
Βίτσι 53, 546 27
Θεσσαλονίκη
ΑΘΗΝΑ
  • +30 210 3418300
  • +30 210 3418301
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • +30 2310 556154-5
  • +30 2310 500633
  • +30 2310 556156

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Design & development by Web Intelligence