Προφίλ


 
Η εταιρία ΓΕΩΠΑΚ (GEOPACK) ιδρύθηκε το 1986, και άρχισε να ασχολείται με τον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού από το 1987.

Διαθέτοντας από τότε στην ελληνική αγορά, σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος - διανομέας μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, έχει κατακτήσει κυρίαρχη θέση στην Ελλάδα σε εγκαταστάσεις εκτυπωτών, αλλά και άλλων μηχανημάτων με χιλιάδες εγκατεστημένα μηχανήματα στον τομέα της συσκευασίας και της παραγωγής προϊόντων. 

Συμπληρώνοντας ήδη ζωή και συνεπή παρουσία  32 ετών στην ελληνική αγορά, η ΓΕΩΠΑΚ δραστηριοποιείται στον εμπορικό και κατασκευαστικό τομέα και στην παροχή υπηρεσιών, μελετών, σχεδιασμού, τεχνικής υποστήριξης και service.

Ο ειδικός τομέας της αγοράς που απευθύνεται η εταιρία ΓΕΩΠΑΚ είναι αυτός των μηχανημάτων συσκευασίας, επεξεργασίας, μαρκαρίσματος - κωδικοποίησης και ειδικών κατασκευών.

Έχοντας εδραιώσει διεθνείς συνεργασίες σε μόνιμη και αποκλειστική βάση, συνεργασίες που συνεχώς διευρύνονται με κορυφαίους προμηθευτές κυρίως από χώρες της Ευρώπης, η ΓΕΩΠΑΚ διαθέτει κατασκευάζει και υποστηρίζει τεχνικά στην ελληνική αγορά μηχανήματα συσκευασίας, επεξεργασίας και μαρκαρίσματος, κατέχοντας κυρίαρχη ηγετική θέση και υψηλότατα μερίδια αγοράς.

Στο πελατολόγιο της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται εκατοντάδες ελληνικές βιομηχανίες, βιοτεχνίες, παραγωγοί και δεκάδες πολυεθνικές βιομηχανίες.

Η έδρα της εταιρίας είναι σήμερα σε ιδιόκτητο κτίριο 2500 τ.μ. στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, Λεωφ. Ειρήνης 5 & Ψαρρών, με εύκολη πρόσβαση από Λεωφ. Πειραιώς, Πέτρου Ράλλη και Λεωφ. Κηφισσού, όπου διατηρεί ανεξάρτητους χώρους γραφείων, ηλεκτρονικού εργαστηρίου, έκθεσης και αποθήκης, με πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και αναλωσίμων καθώς επίσης και χώρους εκπαίδευσης.

Εδώ βρίσκονται τα τμήματα Πωλήσεων, Οικονομικό, Διοικητικό, Τεχνικό - Ηλεκτρονικό, Διανομών.

Το Μηχανολογικό Τμήμα και το τμήμα Μελετών και Κατασκευών Αυτοματισμών της ΓΕΩΠΑΚ βρίσκεται επίσης στον ίδιο χώρο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με ιδιόκτητο μηχανουργείο 1000 τ.μ., που διαθέτει άρτιο μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό υψηλής και σύγχρονης τεχνολογίας για κατασκευές, επισκευές, με χρήση CAD/CAM, εργαλειομηχανές CNC, και συμβατικές εργαλειομηχανές.

Η εταιρία όπως είναι φυσικό διαθέτει άδεια λειτουργίας για την μεταποιητική και την εμπορική της δραστηριότητα, είναι μέλος του Μητρώου Ελλήνων Κατασκευαστών, μέλος του ΕΒΕΠ, και μέλος σε διάφορες άλλες επαγγελματικές και τεχνικές ενώσεις.

Η ΓΕΩΠΑΚ για τις ανάγκες των παραπάνω τμημάτων και για την άμεση κάλυψη των πελατών της διαθέτει ένα στόλο ιδιόκτητων αυτοκινήτων για την Αθήνα και για την Θεσσαλονίκη.

Η ΓΕΩΠΑΚ απασχολεί πλήρως στις εγκαταστάσεις της Αθήνας, ένα έμψυχο δυναμικό που αποτελεί και την πραγματική πολύτιμη δύναμη της και το υψηλό κεφάλαιο της εταιρίας.

Διαθέτει δε και δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, και τεχνικών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μηχανικοί και τεχνικοί στην πλειοψηφία τους τα στελέχη της ΓΕΩΠΑΚ έχουν να επιδείξουν γνώσεις, εμπειρία, ήθος και πραγματική αφιέρωση στο αντικείμενο των εργασιών τους, και μακρόχρονη παρουσία, με στόχο πάντοτε την ικανοποίηση των πελατών μας.

Οι δραστηριότητες της ΓΕΩΠΑΚ παρουσιάζουν μια σταθερά ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, όπως αποδεικνύεται από τα οικονομικά μεγέθη, την κερδοφορία, και τους δημοσιευμένους ισολογισμούς της εταιρίας, που είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Από τα μέσα του 1996 η ΓΕΩΠΑΚ δραστηριοποιείται εντονότερα στον χώρο της δυναμικής αγοράς της Βορείου Ελλάδος, μέσω της εταιρίας ΓΕΩΠΑΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕ με την πιο οργανωμένη παρουσία της με γραφεία, έκθεση και κέντρο τεχνικής υποστήριξης πελατών και service, στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Βίτσι 53, στο κέντρο της πόλης, με γραφεία - έκθεση, service 400 τ.μ.

Όλες οι επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει η ΓΕΩΠΑΚ έχουν αυτοχρηματοδοτηθεί, και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει χρήση επιδοτήσεων ή ένταξη σε επιχορηγούμενα προγράμματα, ούτε και χρήση Τραπεζικού δανεισμού.

Η λογική της διοίκησης της εταιρίας είναι η συνεχής επένδυση, και η ανάπτυξη της εταιρίας σε υποδομές με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης, ποιότητας, παραγωγής, συνθηκών εργασίας, και αναβαθμισμένης παρουσίας και θέσης της εταιρίας στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η ΓΕΩΠΑΚ έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια εξαγωγές μηχανημάτων Ευρωπαίων προμηθευτών σε γειτονικές χώρες, αλλά από τα μέσα του 1996 εξάγει και μηχανήματα ιδίας κατασκευής σε πολυεθνικές εταιρίες σε χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου, ενώ ήδη έχουν ληφθεί σημαντικές παραγγελίες για κατασκευή και εξαγωγή μηχανημάτων, και ήδη έχουν συναφθεί συμφωνίες για κατασκευή μηχανημάτων joint venture, με άλλους Ευρωπαίους κατασκευαστές.

Τα μηχανήματα που διαθέτει η ΓΕΩΠΑΚ διαθέτουν πιστοποίηση CE, και η εταιρία ακολουθεί τα πρότυπα του ISO9001/2008.
Με στόχο την προσφορά πλήρων και αξιόπιστων λύσεων στην επεξεργασία, συσκευασία και στο μαρκάρισμα, που να καλύπτουν τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες κάθε εφαρμογής, η εταιρία συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής, συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγής, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες και προσαρμόζοντας τις, στις ελληνικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Οι στόχοι που έχει θέσει η ΓΕΩΠΑΚ για το άμεσο μέλλον είναι συνοπτικά, η στέγαση των διαφόρων τμημάτων της σε ενιαία ιδιόκτητα κτίρια στην Θεσσαλονίκη, ο περαιτέρω εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού της εξοπλισμού, η περαιτέρω χρήση υψηλής τεχνολογίας, η περαιτέρω εκπαίδευση του προσωπικού της, η ανάπτυξη με στόχους την ολική ποιότητα, την επέκταση σε νέες αγορές, και γενικά η ανταπόκριση στις προκλήσεις και στις απαιτήσεις της νέας αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και της παγκοσμιοποίησης.Έχοντας λοιπόν 28 χρόνια παρουσίας, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν, και όλους όσους συνεργαστήκαμε, πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες και βεβαιώνουμε με αποφασιστικότητα ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί αμείωτη με ένα στόχο πάντοτε: 

"Ανάπτυξη μαζί με τους πελάτες και συνεργάτες μας, σε ένα πλαίσιο αμοιβαιότητας, ανθρώπινης συνεργασίας και προόδου, και η συμβολή μας στην ανάπτυξη της οικονομίας, της τεχνολογίας και της παραγωγής στην πατρίδα μας."


ΓΕΩΠΑΚ ΑΤΕΒΕ
ΑΘΗΝΑ: Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ 5 & ΨΑΡΡΩΝ, ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ 182 33
ΤΗΛ.: 210 3418300
FAX : 210 3418301 
KΙΝΗΤΟ: 6974 300522, 6974 300523
e-mail: info@geopack.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΒΙΤΣΙ 53, 546 27 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310-556154,5
FAX: 2310 - 556156 
e-mail: info-thes@geopack.gr